MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--BASTIAEN-LIERMANN--AON
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Bastiaen Liermann | Aon

Vandaag stellen we graag Bastiaen Liermann aan je voor. Bastiaen is werkzaam als  accountmanager/risicoadviseur bij Aon, afdeling SME in de regio Zuidoost Nederland. Die functie vervult hij met veel enthousiasme. 

‘’Als risicoadviseur heb ik een belangrijke rol, want de ondernemer wil ondernemen en ik kan helpen om zijn/haar ondernemersdromen waar te maken. Dat deze niet in duigen vallen doordat er onverwachte dingen gebeuren die ook onverwacht en onvoorzien waren. Ik help om op voorhand na te denken over gebeurtenissen die zouden kunnen plaatsvinden’’ aldus Bastiaen. 

 

Dat doet hij door scenario’s te schetsen die zich kunnen voordoen. Niet doemdenkend, maar objectief en reëel. Niet met als doel om zoveel mogelijk polissen te sluiten, maar door in oplossingen te denken. Samen met de ondernemer. 

 

Benieuwd wat Bastiaen voor je kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met hem op. 

📞 +31 (0)652 3379 11

📧 bastiaen.liermann@aon.nl

 

Welkom Bastiaen!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV