MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--ASTRID-HOUTAPPELS--WIERTZ-COMPANY
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid | Astrid Houtappels | Wiertz Company

Astrid Houtappels runt de vestiging in Venlo van Wiertz Company. Samen met haar team van betrokken consultants zoekt zij dagelijks de connectie tussen mens en werk. “Wij zoeken de verbinding en werken elke dag naar de beste oplossing voor onze regionale opdrachtgevers en voor de beste banen voor onze medewerkers”. De inzet van diensten, digitale toepassingen en een persoonlijke aanpak zorgen voor een onderscheidend vermogen. Iedere situatie is uniek. Zo ook ieder mens. Daarom krijgt iedereen persoonlijke aandacht. Zodat het team precies weet wat er speelt en wat er nodig is.

“Wij zijn mensen voor mensen”

Wiertz Company is een sterk groeiende organisatie, met naast haar digitale oplossingen, 19 fysieke vestigingen in zowel Nederland, Duitsland als Polen. Bij Wiertz Company werken dagelijks 120 vaste medewerkers en ruim 4000 flexmedewerkers bij ruim 700 werkgevers, een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een professionele governance met aandeelhouders, toezichthouders en bestuurders. Wiertz Company biedt oplossingen voor de brede wereld van mens en werk: Wiertz Flex Solutions, Wiertz Payroll Solutions, Wiertz Career Solutions, Wiertz Hospitality Solutions, Wiertz Digital Solutions, Wiertz International Solutions, Wiertz Inhouse Solutions en Wiertz Legal Solutions.

Astrid Houtappels
Vestigingsmanager Wiertz Company in Venlo
 



Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV