MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--ANNEKE-DE-WAAL--IN-PETTO
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw lid - Anneke de Waal - In Petto

Anneke de Waal runt samen met Stephanie Boonen het marketing- en storytellingbureau In Petto. Zij zijn experts in het versterken van merken, ondernemers, teams en professionals die hun ideale toekomstbeeld zoeken. Door de inzet van storytelling maken zij van elk (merk)verhaal ook een echt heldenverhaal. Maar wel een authentiek verhaal vanuit je eigen kracht als leider! Een echte leider schetst een inspirerend toekomstbeeld waar anderen zich graag aan verbinden. En daar helpen ze je graag bij. Ze komen snel tot de kern om van daaruit samen een sterker verhaal neer te zetten op een manier die bij jou(w leiderschap) past.
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV