MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-LID--SYLVIA-VANNISSELROIJ--EXPEDITIE-02050
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

voorstellen nieuw lid | Sylvia Vannisselroij | Expeditie 02050

Vandaag stellen we graag Sylvia Vannisselroij, eigenaar van Expeditie 02050 aan je voor. Ze stimuleert Limburgse mkb’ers en andere organisaties om integraal te verduurzamen.

Je wil energie besparen en de eerste stappen zetten op andere thema’s van duurzaamheid. Wellicht weet je niet precies waar te beginnen of kun je wel een duwtje in de rug gebruiken. In een Koploperproject ga je samen met een groep van 8 tot maximaal 15 mkb’ers uit Limburg onder deskundige begeleiding gedurende 9 maanden aan de slag met duurzaamheid en ontdek je wat dit voor jouw bedrijf kan opleveren. Denk o.a. aan het reduceren van je energieverbruik en CO2 Footprint.

Wil je weten waar je organisatie nu staat en van daaruit actie ondernemen? Neem dan gerust eens contact met Sylvia op.

📧 sylvia@expeditie02050.nl

Welkom Sylvia!
Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV