MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-CONTACTPERSOON--ROY-LACROIX--ABN-AMRO
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw contactpersoon | Roy Lacroix | ABN AMRO

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„ ๐—น๐—ถ๐—ฑ | ๐—ฅ๐—ผ๐˜† ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ฐ๐—ฟ๐—ผ๐—ถ๐˜… | ๐—”๐—•๐—ก ๐—”๐— ๐—ฅ๐—ข

Vandaag stellen we graag Roy Lacroix aan u voor. Roy is Head of Intermediairy Business Clients bij onze kennispartner ABN AMRO en tevens ook contactpersoon. 

Bij ABN AMRO hebben ze een duidelijke purpose: Banking for better, for generations to come. Samen met hun klanten gaan ze uitdagingen van onze tijd aan en geven ze vorm aan de toekomst. Ze nemen hun rol in de samenleving serieus. Ze bieden hun klanten vertrouwen en waarde voor de lange termijn. Hun purpose is het kompas bij alles wat ze doen. 

Als Head of Intermediairy Business Clients is Roy namens ABN AMRO verantwoordelijk voor de samenwerking met hun zakelijke Intermediaire Partners. ‘’Deze samenwerking met onze intermediairs is voor mij essentieel in het realiseren van meerwaarde en optimale dienstverlening voor hun gezamenlijke klanten.’’ aldus Roy. 

Voor MKB-Limburg staat ABN AMRO graag klaar als kennispartner om meerwaarde te creëren voor u en uw klanten. Neem gerust eens contact op met Roy. 

๐Ÿ“ž06 21 82 60 82 

๐Ÿ“งroy.lacroix@nl.abnamro.com

Welkom Roy!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geรฏnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV