MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-BUSINESSLID--WILCO-MOL--PROCESS-MASTERS-BV
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen nieuw businesslid | Wilco Mol | Process Masters BV

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜‚๐˜„ ๐—น๐—ถ๐—ฑ | ๐—ช๐—ถ๐—น๐—ฐ๐—ผ ๐— ๐—ผ๐—น | ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ฐ๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐— ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—•.๐—ฉ.
Vandaag stellen we graag Wilco Mol aan je voor. Wilco is eigenaar van Process Masters. Zij ontwerpen, automatiseren en implementeren proces oplossingen bij klanten. Wat zij doen is te vergelijken met een wegenkaart. Bedrijfsprocessen zijn net een wegenkaart, de software is de navigatie. Beiden hebben elkaar nodig en los van elkaar zijn ze niets waard. Zo is het ook met processen en software!

''Wij ontwerpen slimme processen en begeleiden de transitie van de software. Dit doen we ongeacht de sector of het vakgebied!” aldus Wilco.

Wil je meer te weten komen over Process Masters B.V.? Neem dan gerust eens contact op met Wilco.
๐Ÿ“ง wmol@process-masters.nl

Welkom Wilco!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geรฏnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV