MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-NIEUW-BESTUURSLID--KEES-VAN-DEN-HOMBERGH
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

voorstellen nieuw bestuurslid | Kees van den Hombergh

Maak kennis met Kees van den Hombergh | Voorzitter MKB-Limburg Regio Midden

Mijn naam is Kees van den Hombergh en ik ben de opvolger van Helene Henckens als voorzitter van MKB-Limburg Regio Midden. In 2006 heb ik MANKIND Mens & Organisatie opgericht, een adviesbureau voor MKB en familiebedrijven. Daarnaast ben ik auteur van het boek ‘Controverse in het familiebedrijf’ en verbonden aan Zuyd Hogeschool en de Universiteit van Maastricht.

Voor mij is MKB-Limburg een slagvaardige belangenbehartiger die er in goede en slechte tijden is voor alle ondernemers in Limburg. Denk bijvoorbeeld aan de ondersteuning vanaf de eerste lockdown, waarbij in korte tijd een ondernemersplatform en een bel-team werd ingezet. Of aan TOF – Trots Op Familiebedrijven; in samenwerking met de provincie Limburg en de Universiteit van Maastricht - voor kleine en middelgrote familiebedrijven ongeacht een MKB-lidmaatschap of niet.

Als ondernemers gaan we spannende tijden tegemoet met veel verandering en uitdagingen die op ons afkomen. Ook MKB-Limburg moet zich aanpassen aan de nieuwe tijd. De transformatie van een traditionele leden-vereniging naar een community voor alle MKB ondernemers in Limburg gaat de komende jaren gestalte krijgen. Ik heb me ten doel gesteld om als voorzitter MKB-Limburg Regio Midden en lid van het Algemeen Bestuur hieraan een positieve bijdrage te leveren.

Kees van den Hombergh
MKB-Limburg, Voorzitter Regio Midden.
vandenhombergh@mkblimburg.nl
M: 06-11742926

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV