MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-MAURICE-JONGEN--NIEUWE-VOORZITTER-REGIO-ZUID-MKBLIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen Maurice Jongen | Nieuwe voorzitter Regio Zuid MKB-Limburg

Vandaag stellen we graag Maurice Jongen aan je voor, de nieuwe voorzitter van Zuid Limburg. Maurice is 47 jaar, gelukkige papa van Fleur en Bram. 

Tot 2019 is Maurice in zijn eigen productiebedrijf actief geweest. Nu werkt hij voor Van Melick the cateringcompany. Hier is hij verantwoordelijk voor het commerciële stuk van het label MEES catering. Verder begeleidt hij de aanbestedingen binnen het bedrijf. 

Door zijn werk bij Van Melick kwam Maurice vaak bij netwerkevents. Hierdoor kwam hij al snel in contact met Martijn van Helvert en René Dings. Niet veel later kwam Martijn met de concrete vraag of Maurice voorzitter wilde worden van Zuid Limburg. En die kans besloot hij te pakken! 

 ‘’๐˜๐˜ฌ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜จ๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฑ๐˜ข๐˜จ๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ถ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜จ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ. ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜”๐˜’๐˜‰ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ญ ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜จ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฅ ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜Œ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ช๐˜ฐ-๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜จ. ๐˜”๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ง๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ, ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ! ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ท๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜”๐˜’๐˜‰’๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ.’’ aldus Maurice. 

Welkom Maurice! 

๐Ÿ“ž  +3106 461 400 34

๐Ÿ“ง jongen@mkblimburg.nl

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geรฏnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV