MKB-Limburg - NIEUWS - VOORSTELLEN-DIRK-BONGERS-REGIOVOORZITTER-MIDDEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Voorstellen Dirk Bongers Regiovoorzitter Midden

Dirk is de nieuwe MKB-Limburg Regiovoorzitter Midden-Limburg. Tijdens zijn periode als regiovoorzitter wil Dirk er op focussen om nieuwe leden te werven, inspiratievolle events te organiseren en meer diversiteit in het ledenbestand te creëren.

In het dagelijks leven woont Dirk in Susteren samen met zijn vrouw en 2 franse bulldogs. Daarnaast is hij vaak te vinden in de sportschool of is hij aan het trainen voor een triatlon.

Op zakelijk gebied is Dirk eigenaar van COMPUTD waar hij MKB’ers bewust maakt over wat data voor een MKB’er kan doen en hoe ze dit kunnen inzetten om efficienter te werken, kosten te reduceren of meer omzet te draaien.

Als ondernemer in hart en nieren is Dirk vaak te vinden op netwerk events, als toeschouwer maar ook als spreker, en enthousiasmeert graag de mensen over zijn expertise (of over hoe je muziek kunt maken met data).

Daarnaast is Dirk zeer geïnteresseerd in andere organisaties en probeert andere ondernemers te helpen. Daarom past de rol als regiovoorzitter goed bij Dirk.

Dirk komt graag in contact met de leden voor een praatje en een kop koffie.

Dirk Bongers
Regiovoorzitter Midden-Limburg

M: +31 6 38749712
E: d.bongers@computd.nl
E: bongers@mkblimburg.nl

   

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV