MKB-Limburg - NIEUWS - VISTA-COLLEGE-NIEUWE-BUSINESSPARTNER-VAN-MKBLIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Vista College | Nieuwe Businesspartner van MKB-Limburg

Hartelijk welkom | Vista College | nieuwe Businesspartner van MKB-Limburg

Op woensdag 17 juni 2020 werd door de heer Ferdinand van Kampen van Vista College de overeenkomst voor een Businesspartnerschap met MKB-Limburg ondertekend in aanwezigheid van Maurice Dunk, Regiovoorzitter MKB-Limburg Zuid.

Op 23 juni a.s. waren alle Partners van MKB-Limburg uitgenodigd om samen met het Bestuur van MKB-Limburg te praten en ideeën uit te wisselen over hun toekomstige samenwerking.

Tevens werd de nieuwe samenwerking met Vista College  vastgelegd met een fotomoment met Monique Princen namens MKB-Limburg en Robert Hoogenboom namens Vista College.


VISTA college is een nieuwe naam in Zuid-Limburg, maar zeker geen nieuwkomer. Een gevestigde mbo onderwijsinstelling met 15.000 studenten en 1.700 medewerkers, in 2019 is voortgekomen uit de fusie tussen Arcus College en ROC Leeuwenborgh. Klaar voor de toekomst om in de regio samen met haar partners een breed en modern opleidingsaanbod aan te bieden: zowel voor “traditionele” mbo studenten als ook voor een groeiend aantal bedrijfsopleidingen.

 

VISTA ontwikkelt Limburgse krachten voor morgen. Dat is hun missie en deze sluit mooi aan bij de missie van MKB-Limburg.
 

Ferdinand van Kampen                          Robert Hoogenboom

       

23 juni 2020
Ondertekening overeenkomst tijdens de partnerbijeenkomst
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV