MKB-Limburg - NIEUWS - VGZ-GEZONDE-VOEDING-STIMULEREN-BIJ-MEDEWERKERS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

VGZ | Gezonde voeding stimuleren bij medewerkers

Geen onderwerp is zo veelbesproken als voeding. Tegelijk is het misschien wel het meest lastige onderwerp voor een werkgever om in de eigen organisatie aan de orde te stellen. In elk geval is het belangrijk, want overgewicht en obesitas bij volwassenen nemen toe, met gevolgen voor productiviteit en inzetbaarheid. Wat ook is toegenomen, is het inzicht dat het omgekeerde ook geldt: voeding als medicijn.

De vraag is wat medewerkers zelf vinden en hoe ‘gezondheidspromotie’ het best kan plaatsvinden. De inzichten uit de gedragspsychologie zijn hierbij bijzonder nuttig. Deze whitepaper reikt 10 van deze inzichten aan, noemt 5 don’ts en 5 do’s en vertelt hoe je de intrinsieke motivatie van medewerkers kunt vergroten. Want gezonde voeding stimuleren bij medewerkers, het kan!

Lees de volledige whitepaper

Meer over onze Business Partner VGZGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV