MKB-Limburg - NIEUWS - VERKIEZING-ZAKENVROUW-LIMBURG-VOORTAAN-TOPVROUW-LIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Verkiezing Zakenvrouw Limburg voortaan Topvrouw Limburg

PERSBERICHT

Verkiezing Zakenvrouw Limburg voortaan Topvrouw Limburg

Verkiezing Zakenvrouw Limburg verandert haar naam naar Topvrouw Limburg. Het doel van de verkiezing is om vrouwelijk ondernemerschap, management, energie en zakenemotie te stimuleren en te ontwikkelen. De naam Zakenvrouw Limburg dekt deze lading onvoldoende. “We zijn er namelijk niet alleen voor directeur/eigenaren zoals de naam doet vermoeden. De verkiezing is gericht op alle vrouwen die een bijzondere bijdrage leveren binnen een organisatie en een beslissende functie hebben. Dus ook managers en leidinggevenden.” aldus voorzitter Steffie Hoeijmakers.

Vorig jaar werd de verkiezing van Noord-Limburg al uitgebreid naar heel Limburg. “De nieuwe naam is een logische stap om te maken” aldus Steffie Hoeijmakers. “We willen topvrouwen zichtbaar maken en andere vrouwen stimuleren om door te groeien naar een topfunctie binnen een organisatie. Een goede verdeling tussen man en vrouw in de top van organisaties leidt nu eenmaal tot betere prestaties en resultaten en daar wordt iedereen beter van”.

Op donderdag 5 april 2018 wordt tijdens een avondvullend programma in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond bekend gemaakt wie er met de titel Topvrouw Limburg 2018 naar huis gaat. Vorige week werden de kandidaten al bekend gemaakt (in alfabetische volgorde):

  • Marit Brugman – Eigenaar Liever Sociaal BV/Dylan Haegens BV uit Venray
  • Peggy van Sebillen – Algemeen Directeur Zuiderlicht uit Maastricht
  • Conny Vluggen – Managing Director van Koma KTI BV uit Roermond

De kaartverkoop voor de verkiezingsavond is vanaf nu geopend. Ben jij erbij om te zien wie de titel in de wacht sleept? De kaarten zijn te koop via de website van: www.topvrouwenlimburg.nl.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV