slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Van werk naar werk

MKB Sectorplan maakt de link tussen vraag en aanbod op de Limburgse arbeidsmarkt.

Met het idee de beste oplossing te willen vinden voor een medewerker van wie de baan zou komen te vervallen, meldde Start People zich bij het MKB Sectorplan. Tibert Lagarde, mobiliteitsadviseur bij MKB Sectorplan, ging in gesprek met dit bedrijf. “De functie van projectmedewerker voor de 50+ pool kwam te vervallen. Tegelijkertijd wisten we dat er een vacature beschikbaar zou komen bij het VacatureCafé Limburg. De gevraagde competenties bleken naadloos aan te sluiten bij die van de kandidaat, Joyka van Soelen”, meldt Tibert. “Vervolgens hebben de projectmanager en ik een aantal gesprekken met haar gevoerd. Al meteen werd duidelijk dat er ook een echte klik was.” Joyka vult aan: “Dankzij het MKB Sectorplan kon ik binnen twee maanden na beëindiging van mijn contract alweer aan de slag. En het is ook nog een functie waar ik helemaal mij ei in kwijt kan.” In haar nieuwe rol draagt Joyka haar steentje bij om werkgevers en werkzoekenden met elkaar in contact te brengen. “Het is mooi om te zien dat we met het MKB Sectorplan een win-win situatie kunnen creëren voor alle betrokkenen”, eindigt Tibert zijn verhaal.

Ook u kunt deelnemen aan het MKB Sectorplan en zo snel uw vacatures in kansrijke beroepen invullen of een passende functie vinden voor een medewerker die met ontslag bedreigd wordt. Meer weten? www.mkbsectorplan.nlGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV