slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Uw mening telt! - mkb-vriendelijkste gemeente

MKB-Nederland gaat dit jaar weer haar onderzoek uitvoeren naar de dienstverlening vanuit alle gemeenten aan ondernemers. Aan u, als ondernemer wordt daarin gevraagd om aan te geven in welke mate u tevreden bent over de dienstverlening van uw gemeente. Deelname aan de digitale vragenlijst kost u vijf minuten van uw tijd.

Waarom meedoen?
U als ondernemer zorgt voor werkgelegenheid, een leefbare gemeente en welvaart. MKB-Nederland vindt het daarom belangrijk om te weten of Limburgse gemeentes qua ondersteuning op de goede weg zit en wil graag horen op welke onderdelen het beleid volgens u wellicht beter kan.

Inhoud vragenlijst
Het onderzoek meet het ondernemersklimaat aan de hand van vier pijlers:
1. De dienstverlening van de gemeente aan ondernemers;
2. Het imago van de gemeente;
3. Communicatie en beleid van de gemeente;
4. Beleving van de gemeentelijke lasten.

Beoordeel uw eigen gemeente!
Zit uw gemeente op de goede weg, en wat zijn de verbeterpunten? Tot eind juni 2018 kunt u de vragenlijst invullen op: www.mkbvriendelijkstegemeente.nl. Uiteraard worden uw antwoorden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld.

Vragen?
Het onderzoek naar de 'MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland' wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met één van de projectleiders: Regina van Zanten of Ilse Elslo. Dit kan telefonisch via 050-313 11 33 of per e-mail: mkb@lexnova.nl
Meer informatie over het onderzoek is beschikbaar op: htttps://www.mkb.nl/MKBvriendelijkstegemeenteGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV