slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Uw deelname aan Mijn Huis op Maat Leudal

De gemeente Leudal is gestart met de zogeheten Huistest. Inwoners van Leudal hebben hiermee de mogelijkheid om kosteloos, hun woning te toetsen op mogelijke en noodzakelijke verbeterpunten om daar zo lang mogelijk veilig en comfortabel te blijven wonen.

Bewoners die de huistest uitvoeren, krijgen een advies om diverse maatregelen in huis te nemen, zoals aanpassing in de badkamer of keuken, beveiliging of bereikbaarheid van de woning etc. Men kan de aanpassingen uiteraard zelf uitvoeren. Lukt dat niet dan is er de mogelijkheid om op de website van Mijn Huis op Maat een overzicht te vinden van gespecialiseerde bedrijven als installateurs, bouwers of bouwmarkten.

Voor u als ondernemer betekent dit dat u uw bedrijf kunt aanmelden voor de website. Voor bedrijven in Leudal is dit kosteloos. Bedrijven uit andere gemeenten betalen een vergoeding. Het digitale aanmeldformulier vindt u op de website van Mijn Huis Op Maat onder ‘zakelijk’.

De gemeente Leudal biedt op deze manier een interessante mogelijkheid om enerzijds de veiligheid en het wooncomfort te verbeteren en anderzijds uw aanbod onder de aandacht te brengen van een grote potentiele klantenkring.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij: https://www.mijnhuisopmaat.nl/
Uiteraard ook bij de Gemeente Leudal, de heer Pasmans. Telefoon: 0475 85 90 00
Of bij vragen over het MKB: Helene Henckens Telefoon: 06 1015 4669Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV