MKB-Limburg - NIEUWS - UPDATE-VOOR-DE-GETROFFEN-ONDERNEMERS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

UPDATE voor de getroffen ondernemers:

De NOW en TVL regelingen zullen op korte termijn ook opengesteld worden voor ondernemers die getroffen zijn door de wateroverlast.

Ook zal er binnen enkele dagen meer duidelijkheid komen over de inhoud van het rampenfonds.

Wij houden jullie hiervan op de hoogte.

Sterkte voor alle getroffenen!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uit Nieuwsbrief 20 juli 2021 KvK:

Vergoeding door de overheid

De coronasteunmaatregelen Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW) en Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) zijn ook van toepassing voor gedupeerde ondernemers van de wateroverlast. Premier Rutte gaf op 19 juli 2021 in een persmoment aan dat deze regelingen geen onderscheid maken tussen de redenen van omzetverlies.

Het kabinet heeft op 15 juli 2021 de overstromingen tot ramp verklaard. Hierdoor zijn vergoedingen door de overheid op basis van de Wet Tegemoetkoming Schade bij rampen (WTS) mogelijk. Een beroep op de WTS kan alleen als de schade niet te verzekeren was en je de schade nergens anders kunt verhalen.
Meer informatie over de toepassing van de WTS en het indienen van een vergoedingsaanvraag volgt zo snel mogelijk.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV