slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

UMIO MKB-challange Digitale Service Innovatie

Dit najaar organiseert UMIO | Maastricht University de UMIO MKB-challenge Digitale Service Innovatie. Voor vijf deelnemende bedrijven ligt er een sponsorbedrag van € 5.000,- klaar voor deelname aan het interactief 4,5 daags UMIO- programma Digitale Service Innovatie.

Bent u een Limburgse MKB'er met belangstelling voor digitalisering en diensteninnovatie? Geïnteresseerd in het verbeteren en ontwikkelen van nieuwe diensten? Op zoek naar de kansen van digitalisering?

Neem dan deel aan de UMIO MKB-challenge Digitale Service Innovatie.
Inschrijving is kosteloos.

Voor meer informatie en voorwaarden voor deze Challenge vindt u op de website van Maastricht University.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV