slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Events en uitnodigingen van MKB-Limburg

Zoals we al eerder hebben aangegeven, gaan we bij MKB-Limburg dit jaar meer structuur aanbrengen in onze communicatie. Wellicht is het u al opgevallen dat u minder frequent e-mail van ons ontvangt en heeft u niet of nauwelijks uitnodigingen voor events voorbij zien komen.

We zetten daarom graag de belangrijkste communicatiezaken voor u nog eens op een rij:

1. Geen aparte uitnodigingen / reminders
U ontvangt een tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin een aankondiging voor de komende bijeenkomsten en de belangrijkste nieuwsitems. U ontvangt voor onze bijeenkomsten geen aparte uitnodigingen / reminders meer. Alle bijeenkomsten kunt u uiteraard ook terugvinden in onze agenda.
2. Aanmelden bijeenkomsten
In de nieuwsbrief vindt u bij iedere bijeenkomst een link naar onze website voor meer informatie. Afhankelijk van uw lidmaadschap kunt u zich dan voor de bijeenkomst aanmelden via het ledenplatform of via e-mail.

Heeft u vragen of tips, neem dan gerust contact met ons op.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV