slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Uitnodiging burgertop Wereldgezondheids-organisatie WHO

Graag willen wij u attenderen op het volgende event van de Euregio Maas-Rijn.
In de zomer van dit jaar (26 – 28 juni 2019) vindt de 25e jaarvergadering van het netwerk van de Europese Regio’s voor Gezondheid van de WHO plaats in de Euregio Maas-Rijn (Aken, Maastricht en Luik) waarbij topgasten uit heel Europa aanwezig zijn.

Voorafgaand aan deze Europese vakconferentie van gezondheidsexperts wordt twee keer een burgertop georganiseerd voor maximaal 25 deelnemers. De resultaten van deze bijeenkomsten zijn de input voor de discussies en afstemming van de conferentie in juni.

U bent van harte welkom bij de Burgertop van de Jaarconferentie van het Regions for Health Network van de WHO

  • zaterdag 09 februari 2019 van 10:00 – 15:00 Uhr in Kloster Heidberg, Bahnhofstraße – 4700 Eupen (voor Duits- en Franstalige burgers)

of als alternatief

  • zaterdag 16 februari 2019 van 10.00 – 15.00 uur in het TZA, Dennewartstraße 25-27- 52068 Aachen (voor Duitstalige en Nederlandstalige burgers.

Doel van de conferentie is om de basis te leggen voor een gezamenlijke toekomststrategie van het Netwerk van de Europese Regio’s voor Gezondheid van de WHO en van de Europese Commissie van Regio’s voor gezonde Regio’s in Europa.

Meer informatie
Kijk op de website van Region Aachen voor meer informatie en aanmelden.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV