slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Uitnodiging bijeenkomst HulpbijBrexit on tour - Roermond

MKB-Nederland, VNO-NCW, ING, Rabobank, ABN-AMRO en de Rijksoverheid organiseren vijf regionale bijeenkomsten over de Brexit voor ondernemers. Dit alles onder de noemer #hulpbijbrexitontour, naar de gelijknamige campagne Hulp bij Brexit.     

Op dinsdag 5 juni bent u als lid van MKB-Limburg van harte welkom voor deze bijeenkomst in Roermond. U wordt kort bijgepraat over de laatste stand van zaken door vertegenwoordigers van de Rijksoverheid, MKB-Nederland, VNO-NCW en bijvoorbeeld Europarlementariërs uit uw regio. Aansluitend vindt een gesprek plaats met experts van de banken, de douane, Evofenedex en tal van anderen. Hier kunt u terecht met al uw vragen, om zo te zorgen dat u in ieder geval optimaal bent voorbereid op Brexit. Aansluitend is er een borrel en gelegenheid tot netwerken. 

Datum:     Dinsdag 05 Juni 2018
Tijd:    15.30 tot 18.00 uur
Locatie:    TheaterHotel De Oranjerie
    Kloosterwandplein 12-16, 6041 JA Roermond
Kosten:    Deelname is kosteloos, wel graag aanmelden


Aanmelden
Aanmelden deze bijeenkomst op 5 juni in Roermond kan via de website van MKB-Nederland
Er is per bijeenkomst slechts plaats voor zo’n 200 ondernemers. Dus wees er snel bij, want tot nu toe zaten eerdere evenementen binnen no-time vol. 

De verwerking van uw aanmelding vindt plaats in volgorde van binnenkomst. Kort voor de bijeenkomst ontvangt u nog een bevestiging met aanvullende informatie.  

 

 

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV