MKB-Limburg - NIEUWS - UITNODIGING-6-NOV-2019-LEENDERS-GIELEN-ADVISEURS-WAB
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Uitnodiging 6 nov 2019 | Leenders & Gielen Adviseurs | WAB

Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

“We hebben het er maar druk mee”. De wetswijzigingen omtrent Wet Werk en Zekerheid zijn nog niet eens 5 jaar oud of de volgende wijzigingen staan al weer voor de deur. Hebt u voor uw gevoel eindelijk alle wijzigingen onder de knie, dan kunt u nu weer opnieuw beginnen om u alle veranderingen meester te maken. Nu begrijpen wij goed dat voor u als ondernemer hier niet uw prioriteit ligt. De wijzigingen en daarbij de financiële gevolgen in flexibel en vast werk, het ontslagrecht, de werkgeverslasten en de transitievergoeding worden met ingang van 1 januari 2020 ingevoerd. 

Om u tijdig te infomeren over met name de financiële gevolgen van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), organiseert Leenders & Gielen Belastingadviseurs een Ondernemersavond. Tijdens deze informatieve en vooral informele avond zullen wij proberen u handvatten aan te reiken om de gevolgen van deze wijzigingen zo goed mogelijk in beeld te brengen. Wij ontvangen u graag met een kop koffie en vlaai. Ook staan onze adviseurs voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.
 

Mogen we u (en eventuele introducee) verwelkomen? Meld je snel aan via deze link.

Datum:      06 november 2019    
Tijdstip:     19.00 tot 21.30 uur
Locatie:     Gemeenschaphuis “in Kepèl”
                  Kerkstraat 27, 5981 CD Panningen 

Wees er snel bij; want VOL = VOL !Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV