MKB-Limburg - NIEUWS - TWEEDE-PAKKET-NOODMAATREGELEN-GELANCEERD-MAAR-MKBNEDERLAND-VRAAGT-AANSCHERPING
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Tweede pakket noodmaatregelen gelanceerd, maar MKB-Nederland vraagt aanscherping

Het tweede pakket noodmaatregelen voor ondernemers werd eerder deze week gelanceerd. Onderdeel daarvan is de TLV, de Tegemoetkoming Vaste Lasten. MKB-Nederland is blij dat er een uitbreiding van het pakket aan noodmaatregelen komt en heeft zich daar ook hard voor gemaakt. Maar de regeling die er nu ligt schiet in meerdere opzichten tekort. Er zijn met name zorgen over bedrijven die eerder buiten de boot vielen op basis van hun SBI code en waar dat nu weer dreigt te gebeuren, middelgrote (familie)bedrijven voor wie het maximum bedrag van 20.000 euro absoluut ontoereikend is, en de beperkte hulp voor grotere bedrijven in gesloten sectoren en hun toeleveranciers. MKB-Nederland schreef dinsdag een brief aan de Tweede Kamers als input voor het debat vandaag. Deze brief vind je hier. Onze organisatie maakt zich hard voor verdere aanscherping. Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV