MKB-Limburg - NIEUWS - TVL-Q4-2021-AANVRAGEN-VERLENGD-EN-MOGELIJK-TOT-11-FEBRUARI
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

TVL Q4 2021 aanvragen verlengd en mogelijk tot 11 februari

De Tegemoetkoming Vaste Lasten MKB (TVL) is terug. Er zijn twee lopende regelingen: TVL Q4 2021 en TVL Q1 2022. Ondernemers die minimaal 20% omzetverlies verwachten in het vierde kwartaal 2021 kunnen tot 11 februari 2022 de aanvraag indienen. Deze datum is verlengd van 28 januari naar 11 februari en zal op de site van KvK 27-1-2022 nog worden aangepast. Voor omzetverlies in het eerste kwartaal van 2022 is de TVL regeling verlengd. Alleen geldt hier een minimale omzetverlies van 30%.

Lees hier verder.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV