MKB-Limburg - NIEUWS - TOWL-OPENT-OP-24-OKTOBER-OM-0900-UUR
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

TOWL opent op 24 oktober om 09:00 uur

Persbericht | Tegemoetkoming ondernemers bij fors omzetverlies hoogwater

In juli 2021 werden delen van Limburg en Noord-Brabant getroffen door hoogwater met enorme schade tot gevolg. Lees meer over de regeling met de naam ‘nadere subsidieregels omzetderving door overstromingen door zoet en afstromend water in juli 2021 in Limburg en Noord-Brabant’.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

In de media hebt u wellicht al gelezen dat het Rijk en de Provincie Limburg aan een tegemoetkomingsregeling voor fors getroffen ondernemers hebben gewerkt, en dat deze regeling binnenkort van start gaat. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) gaat deze regeling uitvoeren.

In de periode 24 oktober tot en met 5 december 2022 kunnen Limburgse en Brabantse ondernemers die door het hoogwater van vorige zomer fors omzetverlies leden, een beroep doen op deze tegemoetkomingsregeling. De regeling voorziet, onder voorwaarden, in een tegemoetkoming voor omzetverlies dat geleden is in het derde en/of vierde kwartaal van 2021 en/of het eerste kwartaal van 2022.

De officiële naam van de regeling is ‘Nadere subsidieregels omzetderving door overstromingen door zoet en afstromend water in juli 2021 in Limburg en Noord-Brabant’.

Het meldingsformulier is vanaf 24 oktober a.s. beschikbaar via deze link: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/towl

Voor het indienen van een aanvraag wordt om e-Herkenning niveau 3 gevraagd.

Op deze website vindt u meer informatie, waaronder de tekst van de regeling: Subsidiepagina provincieGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV