MKB-Limburg - NIEUWS - TOF
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

TOF | Trots op Familiebedrijven | Aanmelden kan nog!

Ben jij onderdeel van een klein familiebedrijf (2 tot 50 medewerkers) en heb jij het goede voornemen om dit jaar aan de slag te gaan met de thema's ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ฒ - ๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ผ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ - ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ฒ grijp dan nog snel je kans en neem deel aan de TOF Masterclasses. Dit kan nog tot en met juni 2023!

Je start eerst met een gratis keukentafelgesprek met een ervaren businesscoach en daarna beslis jij of je de stap maakt naar de Masterclasses. Gun jezelf en je bedrijf deze kans zodat je niet alleen ๐—ถ๐—ป je bedrijf maar ook ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป je bedrijf werkt.

Hier aanmelden voor een gratis keukentafelgesprek

Hier aanmelden voor de masterclasses

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geรฏnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV