MKB-Limburg - NIEUWS - TOF-IN-VOLLE-VAART-VOORUIT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

TOF in volle vaart vooruit!

Het Project Familie Bedrijven TOF in volle vaart vooruit.

Na de kick off op 18 maart jl. is alweer het 40e Keukentafel gesprek geweest. Dit keer is Bakkerij Broekmans de deelnemer. Onderwerp van gesprek is de overdracht van Thijs en Caroline Broekmans aan de kinderen Hélène, Nicole en Bram.

Thijs Broekmans: we zijn al goed op weg om het formele deel te regelen, maar we weten ook dat het dan nog niet volbracht is. Groeien als jonge ondernemer gaat door. Het Project Familie Bedrijven biedt interessante leermomenten in dit groeiproces”.

Bakkerij Broekmans met 20 verkooppunten heeft in oktober van dit jaar haar 150 jaar jubileum en de 5e generatie staat aan de deur te kloppen. Hoe trots kun je als ouders zijn. Een begrip in de regio, een pareltje in ondernemersland.Wil je meer weten over het project en wat het voor jou kan betekenen kijk op www.mkblimburg.nl 
Of stuur een mail naar het projectteam door hier te klikken.

Op de foto links Thijs Broekmans en rechts businesscoach Marcel van Bergen tijdens het keukentafelgesprekGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV