MKB-Limburg - NIEUWS - TOF-HELPT-FAMILIEBEDRIJVEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

TOF helpt familiebedrijven

Het project TOF, trots op familiebedrijven is nu een jaar onderweg. Ondanks diverse lockdowns hebben al meer dan 60 familiebedrijven deelgenomen aan de keukentafelgesprekken en is de tweede groep met de masterclasses gestart. Dit project is speciaal opgezet voor kleine en middelgrote familiebedrijven tussen de twee en plusminus vijftig medewerkers en loopt nog tot volgend jaar juni. Mocht je hier meer over willen weten klik dan op de volgende link: https://www.mkblimburg.nl/project.../TOF-Limburg/

Na de vijfde TOF masterclass waren de deelnemers inmiddels erg benieuwd naar het restaurant van Rob Dassen en Cecile Dassen van El Castillo Pizzeria & Tex Mex . Ze kregen letterlijk een kijkje in de keuken en men was onder de indruk van hoe zij via innovatie het bedrijf minder afhankelijk hebben gemaakt van de beperkingen in de arbeidsmarkt.

Innovatie is een van de onderwerpen die aan bod komen tijdens de masterclasses, naast strategie en opvolging. Vanzelfsprekend genoten de deelnemers ook van het heerlijke buffet en elkaars gezelschap.

TOF biedt naast de masterclasses de deelnemers ook de gelegenheid een netwerk op te bouwen met andere ondernemers die met elkaar willen sparren over de toekomst van hun familiebedrijf.

Ook interesse in TOF (trots op familiebedrijven) kijk dan op https://www.mkblimburg.nl/project-familiebedrijven

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV