MKB-Limburg - NIEUWS - TOF-HELPT-FAMILIEBEDRIJVEN-VOORUIT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

TOF helpt familiebedrijven vooruit!

Tijdens de laatste sessie van de TOF-Masterclasses voor familiebedrijven ontvingen de deelnemers uit handen van Anita van Gils (Professor in Family Business at Maastricht University) en Martijn van Helvert, de kersverse voorzitter van MKB-Limburg, hun welverdiende TOF-certificaat.

Gevraagd naar de bevindingen verwoordde een van de deelnemers het zeer treffend: ‘Ik heb na mijn middelbare schooltijd nooit meer in de schoolbanken gezeten en nu sta ik hier bij de universiteit en ben erachter gekomen dat hier gewoon mensen werken.’ Een groter compliment hadden de drie professoren; Anita van Gils, Roy Broersma en Jolien Huybrechts, niet kunnen krijgen. Hun kennis over familiebedrijven en vooral de begeleiding tijdens de sessies sluiten perfect aan op de belevingswereld van de deelnemende familiebedrijven.

Een van de jonge ondernemers gaf aan dat ze in eerste instantie huiverig was om deel te nemen omdat ze dacht dat het enkel over overdracht & overname zou gaan. Niets is echter minder waar. Natuurlijk is dit een onderdeel van deze specifiek voor familiebedrijven opgezette Masterclasses waarin strategie, groei en innovatie een even prominente rol hebben. TOF draagt op deze manier haar steentje bij aan het voortbestaan van de kleine en middelgrote familiebedrijven in Limburg.

Spelen onderwerpen zoals strategie, innovatie en overdracht en overname binnen jullie bedrijf? Is er behoefte om hierover te sparren met en ervaren businesscoach? Of denk je erover na om het bedrijf over te nemen of ben je al de volgende generatie en wil je groeien? Dan is TOF er voor jullie!

TOF ondersteunt kleine en middelgrote familiebedrijven in Limburg met het vinden en aanpakken van kansen en uitdagingen om de continuïteit te waarborgen.

Voor meer informatie of aanmelding neem contact op met MKB-Limburg of rechtstreeks via deze link:

Aanmelden voor een gratis keukentafel gesprek met een ervaren businesscoach kan via deze link.

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV