MKB-Limburg - NIEUWS - TOF-COACHINGSGESPREK-EEN-TIPJE-VAN-DE-SLUIER
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

TOF coachingsgesprek, een tipje van de sluier

Herken je dat? Je blijft nadenken over dezelfde zaken en weet dat ondersteuning je verder kan helpen. Echter je stelt het uit om de eerste stap te zetten voor het plannen van een traject dat jou en je familiebedrijf kan helpen

Maak kennis met TOF via een gratis en vrijblijvend coachingsgesprek. We begrijpen dat dit wellicht spannend is, door je in te schrijven doorbreek je een patroon van alles zelf aan te pakken. Wat je zoal kunt verwachten van dit coachingsgesprek?

Een ervaren business coach die zonder oordeel naar je luistert. Iemand die je anders laat kijken naar je situatie omdat deze andere invalshoeken brengt. Dit resulteert wellicht al na een gesprek dat er meer ruimte is voor verandering en dat het vertrouwen geeft om ook iets te gaan doen. De vragen die je vooraf invult, helpen om tijdens het gesprek tot de kern te komen. We noemen deze vragen de innovatiescan. Zowel bij deze vragen als tijdens het gesprek met de coach vormen de thema’s strategie, innovatie en opvolging de rode draad.

Van nature heeft ieder mens de drang om zichzelf te ontwikkelen, dat hoeft een coach je niet te leren. Een coach maakt een uitdaging zichtbaar. Er zijn natuurlijk ook veel redenen te bedenken waarom het niet past, niet nu, je kunt blijven wikken en wegen. Of pak je deze kans voor jouw familiebedrijf? Het zou TOF zijn om je te leren kennen!

JA ik meld me aan!

Hartelijke groeten, 
MKB-Limburg, Maastricht University & TOF project team 

PS. Als je met andere familiebedrijven en ondernemers van gedachten wilt wisselen zien we je graag op het Ondernemersplatform van MKB-Limburg. Heb je vragen hebt over TOF, neem dan gerust contact met ons op via info@mkblimburg.nl

Hier is de link naar het webinar om nog een keer terug te kijken of te delen met anderen.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV