MKB-Limburg - NIEUWS - TOF-BEDRIJFSOVERNAME-BINNEN-FAMILIEBEDRIJVEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

TOF -Bedrijfsovername binnen familiebedrijven

TOFversterkt familiebedrijven met 2 tot 50 medewerkers

“Maak de toekomst van het familiebedrijf écht bespreekbaar.”

Sinds de start is businesscoach Kees van den Hombergh betrokken bij TOF: “Maar liefst 70% van de familiebedrijven haalt de derde generatie niet. Ik wijt dat aan te weinig aandacht voor de softe kant van het familiebedrijf. De kant die gaat over familiewaarden en emotionele aspecten. Deze aspecten zijn van een dusdanig belang voor het reilen en zeilen en zelfs het voortbestaan van het bedrijf dat ik me daar volledig op focus.”

Bedrijfsovername is een specifiek onderwerp binnen familiebedrijven: “De toekomst van het familiebedrijf moet op tijd én serieus besproken worden. Dat is zeker niet altijd eenvoudig en soms zelfs pijnlijk. Een objectieve persoon aan tafel kan op die momenten helpen om de échte antwoorden boven tafel te krijgen. Samen maken we de toekomst van jullie familiebedrijf écht bespreekbaar.”

Een familiebedrijf heeft te maken met specifieke uitdagingen.

Wil jij je ook laten inspireren door één van onze business coaches en heb jij een familiebedrijf met 2 tot 50 medewerkers?

Schrijf je dan gratis in voor TOF en start met een gesprek met een TOF business coach .

Lees hier alles over het TOF project.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV