MKB-Limburg - NIEUWS - TOF--TROTS-OP-FAMILIEBEDRIJVEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

TOF | Trots op Familiebedrijven

TOF praat met Patrick Koehof van familiebedrijf Online multi stores.

Volgens Patrick een redelijk onbekend bedrijf dat gevestigd is op het Avantis terrein in Heerlen. Nu nog gehuurd, maar volgend jaar starten ze “even verderop” met de bouw van hun eigen pand. Volledig duurzaam, want als je met je eigen producten de wereld een beetje duurzamer wilt maken kun je zelf niet achter blijven. Patrick werkt samen met zijn vrouw en 2 kinderen in de onderneming. Hij noemt zichzelf geen CEO, maar de vibe manager. En die vibe is goed merkbaar binnen het bedrijf. De familie is gestart vanuit hun eigen garage en nu, 3 jaar later, hebben ze ruim 30 medewerkers in dienst en draaien ze een omzet van 30 miljoen. En ze groeien nog even door, want hun ambities zijn groot.

Het gesprek met de business coach van TOF, Angelique Tukker, ging over diverse onderwerpen. Er is stilgestaan bij de strategie, innovatie en de bedrijfopvolging. Maar het was ook mooi om te horen hoe de bedrijfscultuur en het leiderschap op elkaar aansloten. Het doel van Patrick en zijn vrouw is om het bedrijf binnen 4 a 5 jaar over te dragen aan de kinderen. Welke rol ze daarin gaan vervullen is nog een ontdekkingsreis, want je passie volgen is volgens Patrick cruciaal.

TOF heeft de aandacht van Patrick getrokken, omdat hij zich herkende in ‘een innovatief familiebedrijf’. Daarnaast staat hij open voor ideeën of andere inzichten en vind hij het interessant om te ontdekken waar zijn onderneming staat tov anderen.

Heb je ook interesse in een keukentafelgesprek meld je dan hier aan.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV