MKB-Limburg - NIEUWS - TOF--MASTERCLASS-CERTIFICATEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

TOF | 1e Masterclass certificaten uitgereikt

Woensdag 5 april hebben de 1e groep deelnemers de Masterclasses succesvol afgerond.
Alle deelnemers hebben na afloop een certificaat ontvangen uit handen van Martijn van Helvert (voorzitter MKB-Limburg) en Anita van Gils ( Professor in Family Business and Strategic Entrepreneurship).

Lees hieronder de reactie en bevindingen van de deelnemers Ed en Andy Limpens (vader en zoon) van Limpens Accountancy, fiscale en juridische begeleiding:

Gisteren alweer deelgenomen aan de laatste TOF masterclasses.
TOF staat voor "Trots op familiebedrijven". Deze masterclasses zijn speciaal voor familiebedrijven van 2-50 werknemers en worden aangeboden door experts (gewone mensen zoals jij en ik) van Maastricht University i.s.m. MKB-Limburg.

In de 6 masterclasses hebben wij met andere familiebedrijven gewerkt aan een drietal thema's: groei(strategie), innovatie en opvolging.

Uiteindelijk zijn wij verworden tot een een grote familie omdat wij transparant, open en eerlijk onze gevoelens deelden binnen de groep. Wij spraken gisteren af om elkaar niet uit het oog te verliezen. De eerste vervolgafspraken zijn al gemaakt. Hoe TOF is dat!

Al met al een aanrader voor alle familiebedrijven in Limburg.
Neem deel, je steekt er enorm veel van op en krijgt er gratis "familie" bij.


Ook geinteresseerd in TOF?
Meld je HIER dan snel aan voor een gratis TOF aan TAFEL gesprek.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV