MKB-Limburg - NIEUWS - TOF--AAN-HET-WOORD-SJOERD-TREUEN-EN-JOS-DERIJK--FAMILIEBEDRIJF-MARCELISSEN-VENLO-BV
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

TOF | Aan het woord: Sjoerd Treuen en Jos Derijk | Familiebedrijf Marcelissen Venlo BV

Sjoerd Treuen en Jos Derijk zijn zwagers en hebben de dagelijkse leiding over hun familiebedrijf Marcelissen Venlo BV. Het bedrijf is gespecialiseerd in voedselverwerkende machines.

Jos Derijk: “Als familiebedrijf heb je niet te maken met aandeelhouders. Daardoor kunnen we op een andere manier beslissingen nemen. We focussen op de lange termijn, en niet op snel scoren of winst behalen op heel korte termijn. Ook onze medewerkers zien we als familie. We nemen hen mee in onze aanpak en strategie. Er is ruimte om te experimenteren en om fouten te maken. Daar leren we allemaal van en dat maakt ons sterker voor de toekomst. Met onze leveranciers en klanten bouwen we aan waardevolle en langdurige contacten vanuit een eerlijke werkwijze die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Die aanpak kenmerkt ons als familiebedrijf. “

Sjoerd over deelname aan TOF: “We zitten momenteel midden in de fase van overname. Dat is één van de onderwerpen binnen TOF en sluit dus mooi aan bij onze huidige situatie. We nemen deel aan het TOF traject en de Masterclasses omdat we graag bijleren. Meerwaarde zien we vooral in het uitwisselen van kennis en ervaring met andere familiebedrijven. Uiteindelijk hebben we allemaal een vergelijkbaar doel en dezelfde uitdagingen.”

Een familiebedrijf heeft te maken met specifieke uitdagingen.

Wil jij je ook laten inspireren door één van onze business coaches en heb jij een familiebedrijf met 2 tot 50 medewerkers?

Schrijf je dan gratis in voor TOF en start met een gesprek met een TOF business coach.
 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV