MKB-Limburg - NIEUWS - TIP-VOOR-ONDERNEMERS--MIDDELING-IN-DE-INKOMSTENBELASTING--KERCKHOFFS-ADVOCATEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Tip voor ondernemers | Middeling in de inkomstenbelasting | BP Kerckhoffs Advocaten

Vanwege Corona hebben veel mensen (ondernemers) afgelopen jaar een aanzienlijk lager inkomen dan normaal gehad vanwege werkloosheid of gedaalde winsten. Het kan vooral nu interessant zijn om te kijken of u in aanmerking komt voor middeling van uw inkomen. 

Bij middeling telt u de inkomens uit werk en woning van drie aaneengesloten jaren bij elkaar op. Deze uitkomst deelt u door drie. Per jaar gaat u over dit gemiddelde inkomen opnieuw de belastingbedragen bepalen. Indien het totaal van de 'nieuwe' belastingbedragen lager is dan de 'oude' belastingbedragen en is dit verschil groter dan € 545,- dan kunt u in aanmerking komen voor middeling van uw inkomen. Overige voorwaarden en het formulier tot aanvraag kunt u vinden op de website van de Belastingdienst. 

Wilt u meer weten over dit onderwerp? klik hier voor onze kennisbank. 

 


 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV