MKB-Limburg - NIEUWS - TIBERT-LAGARDE-IN-HET-ZONNETJE-GEZET
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Tibert Lagarde in het zonnetje gezet!

Vorige week werd Tibert Lagarde volledig verrast en geëerd door de landelijke voorzitter Jacco Vonhoff van MKB Nederland, regionale MKB Limburg bestuurders en burgemeester Daan Prevoo van Valkenburg vanwege zijn inspanningen rondom de watercrisis in Limburg.

Tibert is een van de vele vrijwilligers binnen MKB-Limburg.
Tijdens de watercrisis, maar nu nog steeds, maakt hij tijd vrij om op te komen voor de gedupeerde ondernemers. Zoals hij zelf zegt: het werk is nog niet af!

Tibert nogmaals dank!

 


 

 

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV