MKB-Limburg - NIEUWS - THIJS-TRUIJEN-REGIO-MIDDEN-OVER-DE-OFFICECUBE--FLEXIMO
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Thijs Truijen, regio ML | Mobiliteitsbudget werk en vervoer in de toekomst

Geen auto van de zaak, maar een kantoor van de zaak? Of misschien wel allebei? Fleximo heeft de oplossing voor het nieuwe werken!

Steeds meer mensen werken thuis. Daardoor is 'de auto van de zaak' en 'werken op kantoor' niet meer voor iedereen vanzelfsprekend en interessant. 

Als eerste in Nederland komt Fleximo met een flexibele en duurzame oplossing, voor een vaste maandprijs!

In dit nieuwe mobiliteitsplan geven wij de werkgever én werknemer de oplossing om thuis in een eigen kantoor, de Officecube, te werken! Er kan ook worden gekozen voor een elektrische auto en/of fiets, of deze te combineren met de Officecube.

Over de Officecube
De Officecube is een mobiel kantoor dat op elke gewenst locatie neergezet kan worden. Zo blijven privé en zaken gescheiden! Daarbij wordt bijgedragen aan minder files en een lagere CO2-uitstoot.

De Officecube wordt modulair naar uw wens gebouwd, 90% van de materialen zijn herbruikbaar en heeft een lange levensduur. 

Over ons
Fleximo is een jong bedrijf dat inspeelt op ontwikkelingen rondom werk en mobiliteit. Wij ontzorgen de werkgever én werknemer met slimme, duurzame en betaalbare oplossingen.

Vergeet niet naar onze video te kijken waarin we het mobiliteitsplan van de Officecube en de elektrische auto en elektrische fiets uitgebreid uitleggen.

 https://youtu.be/qcOqyJdejxM

Is uw interesse gewekt voor uw bedrijf of gemeente? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! 


Thijs Truijen
Fleximo-Officecube

 


 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV