MKB-Limburg - NIEUWS - THEMASESSIE-CYBERCRIMINALITEIT--PVO-EN--LEISURE-LAB-LIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Themasessie Cybercriminaliteit | PVO en Leisure Lab Limburg

Is jouw bedrijf voorbereid op verdachte mails?

Op dinsdag 20 juni organiseren PVO en Leisure Lab Limburg een themasessie. Het thema is Cybercriminaliteit. Misschien denk je nu gelijk ‘mijn bedrijf is te klein voor dit soort zaken’, maar niets is minder waar. Krijg jij bijvoorbeeld wel eens phishingmails? Ze zijn bijna niet meer te onderscheiden van echte mails. Of is jouw Facebookpagina weleens gehackt? Wat zijn dan de stappen?

Op 20 juni nodigen ze jou uit om alles te weten te komen over de wereld van cybercrime. Wat zijn de signalen en welke stappen moet je ondernemen als je ermee in aanraking komt? Daarover gaan ze graag met jou in gesprek!

Ben jij actief in de Leisure en benieuwd naar dit event? Bekijk het event via onderstaande link voor meer informatie en voor de mogelijkheden om je aan te melden: (https://lnkd.in/eKVseQiY )

 

   Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV