MKB-Limburg - NIEUWS - THE-JOURNEY-OF-THE-DIGITAL-EXPERIENCE-OVER-CYBERSECURITY
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

The Journey of the Digital Experience over Cybersecurity

Onderwijs en bedrijfsleven slaan de handen ineen voor: The Journey of the Digital Experience over cybersecurity met praktische challenges op het gebied van cyberweerbaarheid. 

Datum: vrijdag 1 februari 2019
Tijd: 9.30 uur – 14.00 uur
Locatie: Brightlands Smart Services Campus, Heerlen

Laat u meevoeren en ervaar hoe studenten en bedrijven invulling geven aan digitalisering en cybersecurity. Het belooft een interactieve dag te worden met workshops, kennissessies en demonstraties van zowel studenten als het bedrijfsleven op de innovatiemarkt. Studenten werken in competitieve teams om aan te tonen hoe bedrijven hun security goed kunnen inregelen of beter weerbaar kunnen zijn in relatie tot cyber issues.
Gedurende de dag zullen er sprekers en challenges zijn op het gebied van IoT (Internet of Things).

Op 1 februari 2019 gaat ook het Expertisecentrum Cyberweerbaarheid van start. Een initiatief van Ondernemend Limburg/ Platform Veilig Ondernemen Limburg en Brightlands Smart Services Campus. Doel van het ECW is om Limburgse ondernemers bewuster te maken van de risico’s van cybercriminaliteit maar vooral om hen praktische handvatten te bieden om hun eigen bedrijf weerbaarder te maken. In het ECW werken we samen met HS Zuyd en Arcus/Leeuwenborgh. Zij zijn de initiatiefnemers van deze dag. Tijdens deze dag verneem je de meest recente ontwikkelingen op het gebied van cybercrime maar belangrijker: je kunt zelf meemaken wat je kunt doen. Studenten en bedrijven laten zien wat zij tegenkomen in de praktijk en hoe je cybercriminelen voor kunt zijn.

Don't miss IT!

Meld u snel aan via deze link en reserveer 1 februari in uw agenda!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV