MKB-Limburg - NIEUWS - TERUGBLIK-WERKCONFERENTIE-DIVERSITEIT-OP-DE-ARBEIDSMARKT-LOONT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik werkconferentie 'Diversiteit op de arbeidsmarkt loont'

Op 31 januari 2019 vond de werkconferentie 'Diversiteit op de arbeidsmarkt loont' plaats bij Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch. Onder leiding van presentator en dagvoorzitter Kirsten Paulus kwamen verschillende aspecten van diversiteit aan bod en werd door ene anatal partijen de diversiteitscharter getekend.

Een terugblik op deze diverse bijeenkomst vindt u hier.

Wilt u een impressie van de bijeenkomst, dan kunt u terecht op de website van FAM Netwerk.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV