slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik partnerbijeenkomst op 6-7-2017

Welkom nieuwe Business Partners!
Op donderdag 6 juli waren we welkom bij onze businesspartner Westrom in Roermond, voor de tweede feestelijke partnerbijeenkomst. Na de opening door onze voorzitter Monique Princen en Henriëtte Maas, algemeen directeur van Westrom, werd het programma van MKB-Limburg voor 2017 toegelicht. We heten Gilde Opleidingen, Regiopoortwachter Zuidoost en Flynth hartelijk welkom als Business Partner van MKB-Limburg!

Voordelen voor Business Partners en Partner Organisaties
Het voordeel voor MKB-Limburgpartners is dat zij als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen binnen onze organisatie. Zo is het Noord-Limburgse bedrijf en businesspartner TOP-onderzoek bezig met een ondernemersonderzoek in Limburg. Wij willen graag weten hoe ondernemers onze dienstverlening ervaren en graag van hen horen wat we nog meer voor iedereen kunnen betekenen. Hiervoor heeft u wellicht de enquête al voorbij zien komen. Tijdens onze partnerbijeenkomst heeft Martijn Hulsen een preview gegeven van de resultaten uit dit onderzoek. De totale resultaten zijn binnenkort voor alle leden beschikbaar via de website.

Informatie van Business Partners en Partner Organisaties beschikbaar voor alle leden
Tot slot vertelde Raymond Hewitt van Mobile XL iets over de MKB-Limburg app. Om alle partners en leden van de juiste informatie te voorzien, hebben we enige tijd geleden de MKB-Limburg app geïntroduceerd. Deze app bevat alle informatie van MKB-Limburg in een overzicht en wordt nu uitgebreid met (specialistische) informatie die u via onze partners kunt krijgen. Op korte termijn kunnen ook alle MKB-leden gebruik maken van de diensten van onze partners, zowel via de website als via de app.

Na afloop van het officiële gedeelte konden alle aanwezigen aansluiten voor een gezamenlijke netwerkborrel. We willen onze partner Westrom hartelijk danken voor de gastvrijheid en de goede zorgen voor en tijdens het evenement en danken al onze partners voor hun aanwezigheid.

Ook partner worden van MKB-Limburg?
Neem dan contact op met Mathias Brockmann via brockmann@mkblimburg.nl

    Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV