slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik Nieuwjaarsbijeenkomst Ondernemend Limburg

Afgelopen dinsdagavond waren ruim 700 ondernemers bij elkaar voor de nieuwjaarsbijeenkomst van Ondernemend Limburg bij Boels in Sittard. Tijdens een sfeervolle bijeenkomst die muzikaal omlijst werd door meastro Guido Dieteren en zijn muze Wendy, kon iedereen elkaar de hand schudden en proosten op een succesvol ondernemersjaar. 

Gezamenlijk aan de slag voor een Limburg Next Level, dat was de boodschap van de avond. In 2018 wordt het thema arbeidsmarkt een van de belangrijkste speerpunten  bij Ondernemend Limburg. Voorzitter Monique Princen gaf aan dat wij allen voor een gezamenlijke uitdaging staan. "Ondernemend Limburg wil dat samen met onderwijsinstellingen, vakbonden en overheidsinstellingen oppakken om Limburg naar het ‘next level’ te brengen." Huub Narinx van LWV lichtte dit thema verder toe bij L1 Avondgasten

Na mooie woorden van burgemeester Sjraar Cox van gemeente Sittard-Geleen kon ook het gezamenlijk uitgevoerde Limburgse volkslied uiteraard niet ontbreken. Volgens traditie stond de hele zaal op om het volkslied uit volle borst mee te zingen.

Daarna was het de beurt aan Kirsten Paulus van L1, om  een interactief gesprek te voeren met de zaal en bestuursleden van Ondernemend Limburg. Ook Pierre Boels én Guido Dieteren werden door Kirsten aan een spervuur van vragen onderworpen. Hierbij stond succesvol ondernemerschap en de bijbehorende risico's centraal.

Na een mooie afsluiting waarin werd stilgestaan bij het 100-jarig bestaan van de LWV, werd er geproost op een succesvol ondernemersjaar. De avond werd afgesloten met een geslaagde netwerkborrel waarin ruimte was voor veel mooie gesprekken.

Al met al een zeer geslaagde bijeenkomst met een mooie opkomst. MKB-Limburg bedankt iedereen die zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan deze mooie avond. 

Bij een sfeervolle avond horen uiteraard passende foto's. Bekijk hier de sfeerbeelden  van Chapeau  en WijLimburg.

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV