slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik Nieuwjaarsbijeenkomst Ondernemend Limburg 2019

Samen met u kijken we graag terug op een geslaagde nieuwjaarsbijeenkomst van Ondernemend Limburg, op 8 januari 2019 in Kessel. Na een spectaculair openingsoptreden trapte Ondernemend Limburg voorzitter Monique Princen trapte de bijeenkomst af.
De voorzitter kaartte de problematiek over meer de Limburgse infrastructuur en het verhoogde lage btw-tarief aan. Ook kwamen thema's als snel internet in het buitengebied en het vraagstuk arbeidsmigranten aan bod, een aantal thema's waar we binnen en samen met de provincie hard aan moeten werken, zodat we een bruisend ondernemersklimaat voor de Euregio kunnen realiseren.

Na een welkomstwoord van burgemeester Wilma Delissen van gastgemeente Peel en Maas en gastvrouw Dorrie Eilers, directeur van Neptunus Structures kregen de aanwezigen via twee jeugdige ambassadeurs een kijkje in de keuken van Kokkerelli en de Kids University for Cooking. Directeur Suzanne Bisschops van Kokkerelli vulde aan dat ze het belangrijk vindt dat de kinderen te weten komen waar voeding vandaan komt en wat gezonde voeding nou eigenlijk is.

Joost Van Den Akker, gedeputeerde economie en kennisinfrastructuur merkte onder meer op dat Limburg landelijk de tweede plek bekleedt op het gebied van innovatie. Verder kondigde hij de opening aan van een nieuw loket voor ondernemers in de provincie Limburg: de Groeischakelaar. Dit gezamelijke project van MKB-Limburg, LLTB en LWV helpt ondernemers binnen Limburg op weg.

De avond werd afgesloten met een geslaagde netwerkborrel en een lekker hapje en drankje van Kaneman Catering.

We wensen u allen een mooi en ondernemend 2019!

 

Foto's: Peter Bors

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV