slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik MKB-Limburg On the Move in Rotterdam!

Het begon met een intense samenwerking tussen de leden van Noord-, Midden-, en Zuid-LImburg om iedereen te voorzien van koffie en een heerlijk stukje vlaai, gemaakt door de leerlingen van Praktijk Onderwijs Parkstad (PPL).

Daarna werd en volop gepitcht in de bus, leuk om zo elkaar te leren kennen. En wat een pitchtalenten hadden we bij ons... In Rotterdam aangekomen gingen we, voorzien van een MKB-rugzak met noodrantsoen, aan boord van de Spido-boot. 

We hadden geen betere dag kunnen uitzoeken om op het bovendek door de havens van Rotterdam te varen. Indrukwekkend om deze wereldhaven te zien!

Een ”prachtige” lunch onder de Erasmusbrug bij restaurant Prachtig volgde. De watertaxi bracht nog 2 speciale gasten: de voorzitter en bestuurslid van MKB-Rotterdam Rijnmond. Die gaven nog een korte toelichting over het ondernemerschap van MKB-Rotterdam en vol trots overhandigden ze hun tijdschrift aan onze voorzitter Monique Princen.

Na de groepsfoto gingen we op weg naar de Markthallen. Een immens gebouw waar wonen, werken, winkelen gecombineerd is. Een kijkje achter de schermen en gesprekken met de ondernemers van de Markthal. Het was een zeer warme dag en in de hal steeg de temperatuur dus tijd voor verkoeling op de markt buiten op het plein.  Voor de liefhebbers een rondtocht door Rotterdam met een echte Rotterdammer aan het stuur.

Code Oranje hebben we ook even mogen beleven, net op het moment dat we aan boord gingen van de SS Rotterdam. Ach als MKB-ondernemer kun je wel tegen een druppel water. Een drankje in de captainslounge en alles was weer vergeten. Diner op deze oldtimer was ook speciaal. De weg terug vinden naar de uitgang was iets moeilijker... Terug on the move naar Limburg. En er was nog genoeg energie over om de andere helft van de ondernemers te laten pitchen.

Een intense dag, met veel gesprekken en nieuwe indrukken, “het was net werken”. 
Een dagje samen On The move, zeker voor herhaling vatbaar in 2019!

 

 

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV