slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik MKB-L1mburg Prijs bij Beachclub Degreez in Panheel

Tijdens de uitreiking van de MKB L1mburg Prijs 2017, een initiatief van MKB-Limburg in samenwerking met L1, is de ‘van winst naar waarde’ winnaar bekend gemaakt:

Geelen Counterflow uit Haelen.

Een winnaar impliceert verliezers maar die zijn er niet; we kunnen met recht constateren dat alle genomineerden blijk hebben gegeven van bewust en verantwoord ondernemen. Vijf bevlogen en betrokken initiatieven die ieder op een eigen manier bijdraagt aan een toekomst voor onze volgende generaties. 

De jury was tijdens haar bezoek voorafgaande aan deze 5 deelnemers, behoorlijk onder de indruk van zoveel positieve daadkracht, out-of-the-box creativiteit maar bovenal de mindset die ze allen deelden om samen bij te dragen aan een gezonde en groene wereld.

Een stimulans voor iedere ondernemer met hart voor de toekomst! 

De aanwezige leden en gasten van MKB-Limburg en L1 waren eveneens onder de indruk en deelden dit na afloop van het officiële deel met elkaar in een sfeervolle ambiance van deze idyllische locatie aan het water.
Het heerlijke pasta-en salade buffet, vers bereid op de veranda van Beachclub Degreez, maakte deze memorabele avond compleet en zeer geslaagd!

MKB-Limburg wenst Sander Geelen (die bij de uitreiking helaas verhinderd was) en het team van Geelen Counterflow, alsook de overige genomineerden, van harte proficiat.

Wij wensen allen een duurzame voortzetting van de getoonde ondernemingsvisie toe en stimuleren jullie deze ingeslagen weg te blijven vervolgen!
 

Graag attenderen wij u op de MKB-Limburg APP.

Deze is gratis te downloaden via de APP store of Google Play en informeert u snel en compact over onze bijeenkomsten, projecten en nieuws.
Ook hebben we na ieder evenement een korte enquête klaarstaan waarmee we graag de beleving en waardering van alle aanwezigen toetsen dus maak hier gebruik van.
 

Lees hier het persbericht en geniet na middels enkele sfeerbeelden door op onderstaande foto te klikken.

Voor een herhaling van de uitzending, klik hier.

 

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV