MKB-Limburg - NIEUWS - TERUGBLIK-MKB-LENTE-EVENT-4-APRIL-JL
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik MKB Lente Event 4 april jl |

Het MKB-Lente Event mag een geslaagd event worden genoemd. Velen leden en genodigden waren aanwezig in het vernieuwde van der Valk Hotel in Venlo waar we op de topfloor Level 77 ondanks het regenachtige weer ook nog konden genieten van de uitzichten over de skyline van Venlo, Nationaal Park De Maasduinen en Duitsland.  

Waarnemend voorzitter Paul Verhoeven, moderator van dit event, heette eenieder van harte welkom en bedankte allereerst nogmaals Monique Princen voor haar jarenlange inzet als voorzitter van MKB-Limburg alvorens hij de nieuwe voorzitter Martijn van Helvert voorstelde die vanaf 1 april 2022 de nieuwe voorman van MKB-Limburg zal zijn.

Na de speech van Martijn van Helvert volgde een proostmoment en konden de aanwezigen even genieten van de heerlijke hapjes die werden geserveerd.

Ook L1  was aanwezig voor het maken van opnamen voor een live uitzending die u hier terug kunt zien en ook
De Limburger was aanwezig voor een interview met Martijn van Helvert en Jacco Vonhof welk u hier kunt nalezen.

Vervolgens naam gastspreker Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland het woord en sprak de aanwezigen toe met een duidelijke boodschap. "De MKB-Limburg ondernemers zullen elkaar de komende tijd vast moeten houden omdat ze elkaar hard nodig zullen hebben' .

Tijdens het event ontvingen we bericht dat Staatssecretaris Vivianne Heijenen, helaas toch niet kon komen. Hierdoor kon het netwerken onder genot van een walking dinner met een lekker glaasje  erbij wat eerder beginnen. De aanwezigen waren blij elkaar weer fysiek te zien en er werd dan ook goed genetwerkt.

Wil je er de volgende bijeenkomst ook bij zijn wordt dan Businesslid via onze website

Of neem eerst contact op als je meer informatie wilt met:

Miranda Heldens heldens@mkblimburg.nl
M: 06-82 65 73 11
Of
Linda Geerligs: geerligs@mkblimburg.nl
M: 06-51 37 65 20

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV