MKB-Limburg - NIEUWS - TERUGBLIK-KICKOFF-INCLUSIEVE-WERKVLOER-VAN-25-NOV-2019
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik Kick-off 'Inclusieve werkvloer' van 25 nov 2019

Helpende handjes nodig? Wij hebben ze!

Met deze slogan is de pilot ‘Inclusieve werkvloer’ in Midden-Limburg gestart.

Van de kick-off van 25 november 2019 is onderstaand filmpje gemaakt. Deze kick-off vond plaats in de oude timmerwerkplaats van de paters in Steyl, ‘De ambachtsschool nieuwe Steyl’. Een symbolische locatie voor deze gelegenheid, vanuit hier worden praktijkgerichte opleidingen verzorgd voor onder andere kwetsbare en kansarme mensen die in het reguliere onderwijs zijn vastgelopen, uitgevallen of door een afstand tot de arbeidsmarkt niet tot hun recht komen.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV