MKB-Limburg - NIEUWS - TERUGBLIK-HET-WINKELLANDSCHAP-VAN-PARKSTAD-VERANDERT
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik: Het winkellandschap van Parkstad verandert!

Op dinsdag 12 maart namen zo’n 65 ondernemers deel aan een programma met presentaties, groepsdiscussies en panelgesprekken over de retailopgave in Parkstad. Deze bijeenkomst was georganiseerd door de Stadsregio Parkstad Limburg en MKB-Limburg. De rode draad van de avond was “Wat is de rol van de ondernemers in de retailopgave?” Een eerste moment om als overheden en ondernemers kennis uit te wisselen en te leren van elkaars ervaringen.

Lees meer over de bijeenkomst en de verschillende onderwerpen die daar aan bod zijn gekomenGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV