MKB-Limburg - NIEUWS - TERUGBLIK-FOTO-IMPRESSIE-DAG-VAN-DE-ONDERNEMER19112021
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik Foto impressie -Dag van de Ondernemer-19-11-2021

Vrijdag 19 november was jullie dag.

DE Dag dat in heel Nederland ondernemers in het zonnetje werden gezet.
Ook MKB-Limburg ging in Limburg op pad. In regio Noord-Midden en Zuid verrasten bestuurders, stuurgoepleden, medewerkers, wethouders en vele andere betrokkenen een aantal bedrijven met een onverwacht bezoek. Blij verraste ondernemers.Familiebedrijven, door wateroverlast getroffen bedrijven, door corona getroffen bedrijven, Innovatieve bedrijven, kleine en grote bedrijven.

Voor elke ondernemer, ook die we helaas geen bezoekje hebben kunnen brengen dit jaar, hebben wij enorm veel respect omdat zij in deze moeilijke tijden proberen zich staande te houden, zich te blijven inspannen om tegenslagen te boven te komen en er alles aan doen om DOOR TE GAAN met hun passie: Ondernemen.

Doorzettingskracht, inzet, saamhorigheid. Woorden kunnen niet weergeven wat jullie het afgelopen jaar hebben moeten doorstaan.

RESPECT hiervoor en HEEL VEEL SUCCES GEWENST .

Jullie verdienen allemaal een dikke pluim.

Bestuur en medewerkers MKB-Limburg.

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV