MKB-Limburg - NIEUWS - TERUGBLIK-CHARLEMAGNE-INTERACTIEF-EMPLOYER-BRANDING
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik Charlemagne Interactief - Employer Branding

Hoe onderscheid ik mij van andere bedrijven?

Op 16 april vond in Eupen een geslaagde interregionale ondernemersbijeenkomst plaats in de reeks „Charlemagne Interactief“

Deelnemers kregen die dag een antwoord op de vraag hoe zij zich, als werkgever, kunnen onderscheiden van andere bedrijven.

Tibert Lagarde: "Je ziet dat er geen grenzen zijn. In Duitsland wordt zo gedacht, in België wordt zo gedacht, in Nederland wordt zo gedacht, dat zag je vanavond ook weer. Dat is ook meteen het mooie thema van deze bijeenkomst van Charlemagne. Dit is inmiddels de tiende bijeenkomst en als MKB-Limburg zijn we er ook bijna vanaf het begin bij betrokken. Elke bijeenkomst voegt weer iets toe en levert een bijdrage om die grens te laten vervagen. Als je de ondernemers met elkaar laat sparren, dan komt de samenwerking vanzelf, daar kun je gewoon op wachten."  

Een kleine impressie van deze avond vindt u in dit filmpje:Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV