MKB-Limburg - NIEUWS - TERUGBLIK-BUSINESSCLUB-BBQ-REGIO-ZUID
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Terugblik Businessclub BBQ regio Zuid

Vrijdag 15 juli jl. vond de jaarlijkse zomerbarbecue plaats van Businessclub Limburg, regio zuid bij Herberg De Bernardushoeve in Voerendaal.

Het was een geslaagd event waarbij een van onze betrokken leden op een heldere en mooie manier verwoord wat het belang is om je aan te sluiten bij MKB-Limburg, dank je wel hiervoor Noëlle Jongen ☀ Travel Counsellor

Een fijn netwerk, veel kennis in het ondernemerschap en vooral gezellig!

Niet blijven stilzitten, maar netwerken. Al 13 jaar voldaan MKB lid en tevens al vele jaren medebestuurslid regio Parkstad en dat werpt z’n vruchten (en vakantie-aanvragen) af. Tijdens onze bijeenkomsten in informele sfeer, kennis maken en ervaringen uitwisselen met collega MKB-ondernemers.

Wederom een top #event, deze #sunset bbq avond van #MKBlimburg #b2bclub #netwerkenmetplezier 

🌅🤩🌻👍 Noëlle Jongen
 

Wil jij je ook aansluiten bij deze mooie en betrokken club ondernemers meld je dan aan via https://www.mkblimburg.nl/lidworden/lid-worden/aanmelden/

Klik op de foto om het foto-album te openenGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV